Test
Om Evert Johansson
Evert Johansson Text
  • Evert Johansson 1
  • Evert Johansson 2
  • Evert Johansson 3

Evert bygger lönsamhet och produktivitet

Om du undrar vad vi gör brukar vi svara att vi bygger lönsamhet och produktivitet. Mer konkret handlar det mesta vi gör om automatisering. Vi konstruerar och bygger skräddarsydd produktionsutrustning, från enstaka maskiner till nyckelfärdiga tillverkningslinjer sedan mer än femtio år.

Eftersom vi finns i Tibro – Sveriges möbelcentrum – handlar mycket om träbearbetning och möbelproduktion, men våra kunskaper och vårt systemtänkande passar precis lika bra i andra tillverkningsbranscher.

Automatiska monteringssystem, avancerad robotteknik, snabb och effektiv materialhantering – vad du än behöver får du från oss. Vi tar totalansvar för hela kedjan från projektering till installation och driftsättning, inklusive integrering med ditt affärssystem.

Vårt egenutvecklade moduluppbyggda System Johansson finns idag hos ett stort antal ledande industrier runtom i Norden – en flexibel teknologiplattform som gör det möjligt för oss att utveckla specialmaskiner för olika typer av operationer, produkter och kunder på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

Hör av dig, så hjälper vi dig att bli automatiskt bättre!